Index Vakbarát Hírportál

Fülöp herceg lószállító furgonban alszik

2012. november 22., csütörtök 20:09 | aznap frissítve

5Edinburgh hercege egy ágyat szereltetett be az egyik lószállító furgonjába, hogy bármikor lepihenhessen, ha elfáradna, számolt be róla a Telegraph.

A 91 éves herceg szokatlan megoldására egy bristoli lakókocsigyár látogatása során derült fény. A lakóotthonokat gyártó vállalat igazgatójával osztott meg néhány tanácsot, amikor elmesélte azt is, hogyan alakíttatta át egyik lószállító furgonját, hogy bármikor ki tudja magát pihenni a versenyek előtt.

A Buckingham-palota szóvivője elmondta, nem tudtak a herceg szokatlan alvási szokásairól. Ugyanakkor a herceg ugyanakkor évtizedek óta lelkesedik a lóversenyekért, gyakran sokat utazik lovaival egy-egy versenyre, és egy kéznél lévő ágy alkalmas arra, hogy bármikor le tudjon pihenni.

A gyárlátogatás után a herceg és a királynő kipróbálhatták a cég egyik csúcsmodelljét, életük során először utaztak lakókocsival. A vállalat igazgatója elmondta, a királyi család tagjai le voltak nyűgözve, hogy mennyire jól felszerelt és otthonos volt a lakókocsi. A cég reklámigazgatója mindehhez hozzátette, hogy termékeik valóban fejedelmiek, de talán nem annyira, mint amihez a királynő és a herceg hozzászokott.

Rovatok