Index Vakbarát Hírportál

Kim Dzsongun a legszexibb férfi a világon

2012. november 27., kedd 17:04

Kim Dzsong Un észak-koreai államfő az idei év legszexibb férfiúja - jelentette kedden a kínai állami sajtó, készpénznek véve egy szatirikus amerikai portál írását.

A Zsenmin Zsipao (Néplap) internetes kiadása angol és kínai nyelvű változatának nemzetközi rovatában bőséges részleteket közölt a The Onion című amerikai szatirikus hírportál cikkéből. Ráadásul az íráshoz 55 fotót is mellékelt a legifjabb Kimről.

"Elragadóan csinos kerek arcával, fiatalos bájával és erős, zömök alakjával ez a phenjani szívtipró a megtestesült álma minden nőnek" - idézte a Zsenmin Zsipao szó szerint a The Onion cikkét. A további idézetek szerint Kim "a hatalom kisugárzásával van megáldva, amely elrejti a külvilág elől aranyos, meghitt lényét". A lap áradozva dicsérte az észak-koreai politikus "kifogástalan divatérzékét, csinos rövid frizuráját és híres mosolyát, amely mindenkit elragadtat".

Idézte továbbá egy bizonyos "Marissa Blake-Zweiber" nevű állítólagos stílusszakértő véleményét, aki szerint Kim "rendelkezik azzal a ritka képességgel, hogy egyesíti magában a szeretetreméltóságot a macho kisugárzással".

Rovatok