Index Vakbarát Hírportál

Mégis leszedetné arcáról a Romney-s tetoválást

2012. november 30., péntek 21:20

Meggondolta magát és mégis el kívánja távolítani arcáról Romney kampányjelét az azt korábban odatetováltató amerikai férfi, írja a Politico.

A 30 éves Eric Hartsburg az eBay-en árulta reklámfelületként az arcát, ahova végül 5000 dollárért a Romney és Ryan támogatását jelképező nemzeti színű R betű került fel. Hartsburg Romney veresége után azt nyilatkozta, hogy nem bánta meg a döntését és nem tervezi eltávolítattni a tetoválást.

Azonban úgyfest, meggondolta magát. Hartsburg most azt nyilatkozta a lapnak, hogy végül mégis alá fogja vetni magát az akár egy év hosszan is tartó eltávolítási procedurának. Korábban egy specialista már felajánlotta ingyesen segítségét a férfinak, de akkor azt még elutasította. Mint fogalmazott, ő egy olyan ember, aki állja a szavát, ezért a tetoválás élete végéig ott fog maradni.

Ám miután hallotta Romney veresége után tett nyilatkozatait, csalódott a republikánus exjelöltben. Hartsburg számára nem volt elfogadható, hogy Romney nem tudta elegánsan beismerni a vereségét és szavazatvásárlással vádolta meg ellenfelét.

Ezek után döntött úgy, hogy mégis elfogadja az ingyenes eltávolítási ajánlatot. A beavatkozást végző szakember szerint az arcról könnyebb eltávolítani a tetoválásokat, mert ott intenzívebb a véráramlás. Ugyanakkor viszont sajnos rengeteg kék színt is tartalmaz a tetoválás, ez pedig az a szín, amelyet a legnehezbb kiradírozni, tette hozzá.

Rovatok