Index Vakbarát Hírportál

Segítséget hívott, de nem tudta, hol van

2013. január 7., hétfő 21:36

Csak a kocsmára emlékezett, amiben utoljára volt, így a rendőrök megszenvedtek, mire megtalálták a részeg férfit, aki arra eszmélt, hogy a vízbe esett- olvasható a SITA hírügynökség jelentésében.

Késő éjszaka kapták a riasztást a poprádi rendőrök a 112-es segélyhívószámra. Egy ittas, dezorientált férfi telefonált, aki azt állította, hogy beleesett a folyóba, valahol a vasúti átjáró közelében - írja a Világszám.hu.

Emlékezett még a kocsma nevére, ahol utoljára ivott, ám nem tudta pontosan beazonosítani a helyet, ahol feküdt. Nem tudott megmozdulni, ezért hívta a rendőrséget. A városi rendőrök átkutatták a városban található vasúti hidakat, végül a lőcsei utcán valóban megtalálták egy híd alatt, egy kis folyóban, a jégtáblákba kapaszkodva.

A betört jég alól csak mellkasától fölfelé látszott ki, mobiltelefonját görcsösen tartotta kezében, nagyon nehezen kommunikált - írta le a helyzetet az egyik városi rendőr, Jozef Glatz. Kollégájával kihúzták a vízből a hatvan éves poprádi férfit, majd kihívták a mentőket, akik kórházba szállították a kihűlt embert.

Rovatok