Index Vakbarát Hírportál

Szexragadozónak nevezte magát a clevelandi lányok elrablója

2013. május 9., csütörtök 16:41

Öngyilkos is akart lenni a három lányt tíz évig fogva tartó férfi az alapján a levél alapján, ami most került elő a házából.

A cleveland-i rendőrök találtak egy levelet abban a házban ahol a nemrég kiszabadult három fiatal nőt tartották fogva tíz évig írja a Gawker. "Nem tudom minek kell nekem még egy, már így is van kettő" – írta 2004-es levelében Ariel Castro, az egyik fogvatartó. A levél az Action News újságírójához Scott Taylorhoz került, miután a rendőrök megtalálták a házban.

Taylor még nem hozta nyilvánosságra az egész levelet, de a twitterjén már sok részletet nyilvánosságra hozott. A szemelvények szerint Castro olyanokat írt, hogy "egy szexragadozó vagyok, segítségre van szükségem", vagy azt, hogy "hibát követnek el, mikor akaratuk ellenére beülnek egy teljesen idegen ember autójába" – utalva az elrabolt lányokra.

A levél egyébként búcsúlevél lehetett, mert Castro leírja, hogy meg akarja ölni magát, és összes pénzét az áldozatainak adja. A férfi egyébként arról is ír, hogy meglepődött, milyen fiatal az egyik áldozata, mert ő sokkal idősebbnek hitte.

A teljes rendőrségi jelentés az elrabolt lányokról borzalmas részleteket tartalmaz arról, milyen körülmények között volt a három áldozat fogva tartva. Leírják benne azt is, hogy kényszerítették az egyik lányt, hogy segítsen a másiknak megszülni gyerekét egy műanyag medencében, aki majdnem biztos, hogy a levélíró Castrótól esett teherbe. Castrót emberrablással és nemi erőszakkal vádolják, két bátyja ellen, akiket ugyanakkor tartóztattak le, még nem emeltek vádat.

Rovatok