no

Index Vakbarát Hírportál

Földönkívülivel csalja nejét egy brit politikus

2013. június 20., csütörtök 10:45 | aznap frissítve

Földönkívülivel csalja feleségét a munkáspárti Simon Parkes, az Észak-Yorkshire-i Whitby önkormányzati képviselője – adta hírül a Northern Echo. A férfi elmondta: felesége rosszul viseli a viszonyt a földönkívüli szeretővel, akit ő csak Macskakirálynőnek hív, sőt, állítása szerint egy Zarka nevű gyermekük is született.

A férfi, aki 53 éves és eredeti foglalkozása szerint vezetésoktató, elmondta: „Amikor megfogjuk egymás kezét és kimondom, hogy kész vagyok, egy általam nem értett technológia felvisz minket egy, a Föld körül keringő űrhajóra. A feleségem nagyon szomorú volt, amikor megtudta. De ez a kapcsolat nem az emberi szinten folyik, ezért én nem látom rossznak.″

Parkes arról is nyilatkozott, hogy az igazi édesanyja egy két és fél méter magas, nyolc ujjú földönkívüli, és az emberek, akik bolondnak tartják, egyszerűen még nem tapasztalták meg azt, amit ő. Parkes kitart amellett, hogy a földönkívüliekkel folytatott találkozásai nem befolyásolják a Whitby lakosaiért végzett munkáját.

„Sok hasonló élményeket átélt ember nem hozza nyilvánosságra a történteket, mert fél, hogy tönkreteheti a karrierjét.″ – nyilatkozta. Hozzátette, hogy már a bölcsőből is elrabolták egyszer a földönkívüliek. Terapeutikus céllal le szokta rajzolni az élményeit, melyekből általában csak arra emlékszik, hogy azt mondják neki, ne féljen, mert nem fogják bántani.

Parkes meg van győződve róla, hogy ha bármi súlyos történne vele, közbelépnének az érdekében, ahogy már korábban is megtették. Parkes egyébként arról is beszámolt, hogy a titkosszolgálatok is rendszeresen követik, megfigyelik.

Rovatok