Index Vakbarát Hírportál

Kaszkadőrök mentették meg az életét

2013. július 22., hétfő 17:46

Majdnem hagytak leugrani egy öngyilkosjelöltet a világ legnagyobb képregénytalálkozóján – írja a Gawker. Azt hitték, hogy a HA/VER második részét reklámozó bemutató része lesz az ugrás, ezért a San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozó, azaz a Comic Con közönsége először nem is hívott segítséget.

Kaszkadőrök mentették meg az életét

Az emberek arra lettek figyelmesek, hogy egy nő átmászott az épület tizennegyedik emeletének erkélyrácsán, és le akart ugrani. Először azt hitték, hogy ez is a HA/VER folytatásának promóciója, de az igazi promóción dolgozó kaszkadőrök időben rájöttek, hogy egy öngyilkossági kísérlet szemtanúi.

Három kaszkadőr villámgyorsan az épületben termett, egy biztonsági őr segítségével bejutottak a lakásba, a nő mögé álltak és visszahúzták az erkélyre. Mint kiderült, egy kapcsolat vége miatt esett depresszióba. „Ha két perccel később érünk oda, már késő″ – nyilatkozta egyikük.

A Comic con a világ legnagyobb képregénytalálkozója, anime, manga, videójátékok és filmek rajongói is látogatják. Évente rendezik meg a San Diego-i Rendezvényközpontban, hagyományosan négy napig tart.

Rovatok