Index Vakbarát Hírportál

Száz dollárért kínálta barátnője csecsemőjét

2013. augusztus 6., kedd 10:56

„Van nálam egy kéthónapos csecsemő, nagyon vidám, csak egy gond van, az orvos szerint asztmás és bizonyos pozícióban leállhat a légzése, már nagyon az idegeimre megy, nincs rá szükségem. Küldjön e-mailt” – ezen a hirdetésen keresztül próbált megválni barátnője gyermekétől egy 22 éves amerikai férfi. A Craigslist csecsemő+gyermek rovatában július végén elhelyezett hirdetést gyorsan letiltották, ám másnap Paul Marquez ismét kitette – írta s Staten Island-i silive.com

A New York-i rendőrség ezután kapott értesítést. Az IP-címet kinyomozva gyorsan Marquez nyomára bukkantak. „Unatkoztam és egy kis vidámságra vágytam” – indokolta tettét a férfi, aki, ha a bíróság bűnösnek találja, egy éves börtönbüntetést kaphat.

Marquez raktárosként dolgozott a Victoria's Secret egyik lerakatában, a gyermek anyjával interneten ismerkedett meg, csupán néhány alkalommal találkoztak.Elképzelhető, hogy a férfi valójában nem akarta eladni a gyermeket, ugyanis a hirdetésben az erről mit sem sejtő édesanya nevét és telefonszámát adta meg. Állítólag csupán az bosszantotta Marquezt – akinek egyébként van egy kétéves fia –, hogy a csecsemő miatt nem tud eleget lenni újdonsült kedvesével.

Az édesanya elmondta: a hirdetésre egy telefonhívás érkezett. A rendőrség egyelőre kutat az érdeklődő után.

Rovatok