Index Vakbarát Hírportál

Lövöldözés Dallasban

2013. augusztus 8., csütörtök 11:09

A volt barátnőjét kereste egy férfi Dallasban, a nőt nem találta a házban ezután tüzet nyitott. Négy embert megölt és négy másikat megsebesített, írja a Huffington Post. Ezután DeSotóba, egy másik texasi városba ment, ahol bombát dobott egy másik házra, és ott is lövöldözött. Állítólag itt is a nőt kereste.

„Azt hittük, hogy az emeletről jön a zaj, mert a gyerekek mindig zajt csapnak” – mondta a bombával támadott ház szomszédjában lakó egyik tanú. Miután felment és megkérdezte a gyerekeket, hogy ők okozták-e a zajt, kiment az utcára és már látta a közeledő rendőröket.

Az elkövető valószínűleg Erbie Bowser, egy volt táncos, de olyan hírek is terjednek, hogy a tetoválásai alapján katona lehetett. A rendőrök megérkezésekor áldozatnak tettette magát, a telefonban többször is elmondta a nevét. Gyerekek is vannak az áldozatok közt, egy tizenhét éves lány meghalt, egy másik, ugyancsak tizenhét éves lány és egy tizennégy éves fiú megsérült. Egy három éves gyereket sértetlenül mentettek ki a rendőrök.

A lövöldöző kifogyott a lőszerből, ezután tartóztatták le. A gyilkosságok indítéka egyelőre nem ismert, a sérültek állapotáról szintén nincs hír. Az elkövető rokonai szerint a gyilkos mindkét helyen a volt barátnőjét kereste.

Rovatok