Index Vakbarát Hírportál

Megölte feleségét, majd kiposztolta a Facebookon

2013. augusztus 9., péntek 07:38

Megölte feleségét, majd a Facebookra tette ki a vérbe fagyott nő fotóját egy 31 éves férfi Dél-Miamiben – adta hírül a CBS. Derek Medina a gyilkosságot is a közösségi oldalon ismerte el csütörtökön. „Börtönbe megyek vagy kivégeznek a feleségem megölése miatt. Minden jót, hiányozni fogtok, vigyázzatok magatokra facebookosok, majd láttok a hírekben" – írta Derek, ezután feladta magát a miami rendőrségen.

A Facebook törölte az oldalt, ám így is több órán át látható volt az áldozat fényképe.

A rendőrség a holttestet meg is találta a házaspár otthonában. A helyszínen egy tízéves gyermek is jelen volt, de egyelőre nem tisztázott, hogy milyen kapcsolatban állt az áldozattal. (Egyes portálok szerint ő az áldozat lánya.)

Elváltak, összeházasodtak

A CBS-nek nyilatkozók szerint Medina és a pincérnőként dolgozó Jennifer Alonso korábban egyszer már elváltak, legutóbb 15 hónapja házasodtak össze. Rendszeres volt köztük a veszekedés.

Medina vallomásában állítólag elmondta, hogy a gyilkosság előtt is veszekedtek, ekkor ő fegyvert fogott az asszonyra, aki a konyhába menve kést ragadott. Medina eltette fegyverét, majd sikerült elvennie a kést is az elhagyással fenyegetőző asszonytól, aki végül ütlegelni kezdte őt. Medina dulakodás közben elővette fegyverét, és lelőtte az asszonyt.

Feleséggyilkos házassági tanácsadó

Egyes források szerint Medina egy házassági tanácsokkal ellátott e-könyv szerzője. A „Hogyan mentettem meg valaki életét és házasságát, és oldottam meg családi problémáit a kommunikáción keresztül” című munka 9.99 dollárért azt ígéri, hogy segít a kapcsolatok és a házasság harmonikus fenntartásában.

Rovatok