Index Vakbarát Hírportál

Lazán beparkolt a kétszeres záróvonalra

2013. augusztus 12., hétfő 14:45

Gyorsan bejárta a kínai médiát az a kép, amin egy fiatal kínai lánynak egy fehér Maseratival sikerült a kétszeres záróvonal mértani középpontját is szem előtt tartva beparkolnia az út közepére Csungkingban.

A China Smack szerint ugyan mindkét oldalon bőven lett volna parkolóhely az út szélén, de a sofőr, egy fiatal nő szemrebbenés nélkül kiszállt, és elsétált. Az autó a közeli irodaházban dolgozók szerint legalább egy órán át állt az út közepén.

Már a rendőrök is a helyszínen voltak, amikor megjelent a fiatal lány, aki elmondta, hogy 22 éves, és csak nemrég végzett az egyetemen, egyébként pedig egy közeli cég gyakornoka.

A sajátos parkolását azzal indokolta, hogy a cég garázsa megtelt, ezért sok dolgozó az utcán hagyja autóját. Amikor érkezett, akkor szerinte sorban álltak más autók is a záróvonalon, ezért csak besorolt mögéjük. Nem is érti, miért csak az övé maradt itt egyedül.

Mint mondta, a kocsi egyébként az anyósáé, legtöbbször otthon áll, és csak nagyon ritkán használják. Az nem derült ki, hogy a nő végül milyen büntetést kapott.

Rovatok