Index Vakbarát Hírportál

Leharapta péniszét a fogatlan szomszéd

2013. szeptember 17., kedd 16:58

Egy majdnem teljesen fogatlan férfit azért ítéltek el, mert egy összetűzés során leharapta szomszédja péniszét – írja a Daily Mail. Jason Martin azért ment át szomszédjához, hogy rávegye, halkítsa le a zenét. Szó szót követett, végül verekedni kezdtek, a szomszéd lefogta Martin fejét, aki erre úgy beleharapott a másik férfi péniszébe, hogy több öltéssel kellett összevarrni.

A bíróságon Martin tagadta a vádat, majd azzal védekezett, hogy csak belekapott a szomszédja ágyékába, és mivel alig van már foga, egy keménytojásba sem tudna beleharapni. „A gondolat, hogy egy férfi péniszét a számba vegyem... hát, ez nem nekem való. Egymillió év alatt nem tenném meg soha″ – mondta a bíróságon az elkövető.

A canterbury bíróság végül bűnösnek mondta ki Martint súlyos testi sértés kísérlete miatt. A férfit őrizetbe vették, büntetése a jövő hónapban fog kiderülni.

A sértett elmondta: „Leszakadt a testemről. Még sosem éreztem ilyen fájdalmat, és soha többé nem akarom újra érezni.″

Martin szája egyébként még akkor is véres volt, amikor a rendőrök először kihallgatták. Akkor azt mondta, egy ütéstől vérzik az ajka. Amikor megkérdezték, érezte-e, hogy milyen testrésszel van dolga, Martin ezt válaszolta: „Fogalmam sem volt, hogy a pénisze, a heréje, a karja-e vagy az alkarja. Nem tudtam, mi az, éppen összevert és féltem.″

Rovatok