Index Vakbarát Hírportál

A teherautóban hagyta a gyerekét

2013. szeptember 23., hétfő 19:32

A 25 éves Jordan Carawayt gyermeke veszélyeztetésével vádolják, miután éjjel egykor betért egy sztriptízbárba, hároméves gyerekét pedig jobb híján a teherautóba zárva hagyta a parkolóban.

A floridai férfi nem sejtette, hogy a Dixie's Gentlemen's Club egyik alkalmazottja meglátta fiát a kocsiban, és értesítette a rendőrséget. A nő a rendőrségnek elmondta: a gyereket kivette az őrizetlenül és nyitva hagyott kocsiból, és a klub irodájába vitte.

A nő szerint a gyerek nagyon fel volt zaklatva és hisztérikusan sírt. A kisfiú csupa kenőolaj és kosz volt, amikor a rendőrök megérkeztek.

A rendőrök Alica Lewist, a fiú anyját is kikérdezték, ő vasárnap délután munkába ment, ezért bízta a gyereket az apja gondjaira. A nő hajnali egykor felhívta Carrawayt, aki azt mondta neki, hogy egy buliban van, a gyerek pedig vele van, később pedig megkérte, hogy menjen el a kisfiúért a Dixie klubba.

Jordan Caraway azzal védekezett, hogy egy barátja vigyázott elvileg a gyerekre, amíg ő bent volt. A barát azonban azt vallotta, hogy Caraway-jel együtt ivott a klubban, a fiút pedig kint hagyták a kocsiban aludni.

Rovatok