Index Vakbarát Hírportál

Életével fizetett a részeg ausztrál vaddisznó

2013. október 7., hétfő 20:19

Elpusztult az a vaddisznó, amelyik a múlt hónapban azzal szerzett hírnevet, hogy tizennyolc sörös doboz tartalmát szürcsölte ki egy ausztráliai kempingben.

Swino akkor nagy zűrt csinált, és nemcsak azért, mert tulajdonosa hiányolta három karton sörét, hanem mert a kempingezők alaposan megijedtek a részegen dülöngélő vadállattól. Bontani kezdte a sátrakat, borogatni a kukákat, aztán mindenhol ennivalót keresett, de mivel semmit sem talált, belekötött más állatokba, és verekedni kezdett.

Áldozata egy tehén volt, ami szerencsére könnyedén lerendezte az egyenesen járni képtelen vadat, sőt, játékosan meg is kergette azt. Az Independentnek nyilatkozó szemtanúk szerint Swino ezután úszott egyet a közeli folyóban, aztán a hajnali részegség szokásos befejezéseként kidőlt, és mély alkoholálomba zuhant.

Az ausztrál hatóságok a napokban megerősítették a hírt, hogy Swino elhunyt. A vad az útra szaladt, akkor ütötte el egy autó. A hatóságok a füle mögött látható egyedi jel alapján ismerték fel az állatot. Hogy Swino fogyasztott-e alkoholt a halála előtt, nem tudták megmondani.

Rovatok