Index Vakbarát Hírportál

Szexuálisan zaklatta az eltűnt lányt a rendőr

2013. október 17., csütörtök 16:10

Beleszeretett egy eltűnt lányba egy rendőr, és szexuálisan zaklatta. Az ügy a bíróság előtt, emberkereskedőket lepleztek le.

A romániai Iași megyei lány szülei tinédzser lányuk eltűnéséről értesítették a rendőrséget, féltek, hogy megpróbálják megölni lányukat. Az ügyön dolgozó rendőr megtalálta a lányt, de ahelyett, hogy ezt jelezze a szülőknek, beleszeretett, és szexuálisan zaklatta, ráadásul azon a rendőrőrsön, ahol dolgozott - írja a Manna.ro.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Ellenes Igazgatóság ügyészei a bíróságra küldték az ügyet, két rendőrt, Daniel Avarvareit és Ciprian Moneagát is vádolják. Őket közben kis rúgták, amiért emberkereskedelem áldozatául esett lányokkal létesítettek szexuális kapcsolatot.

Prostitúcióra kényszerítették

A vádiratban szerepel, hogy a kereskedők feje egy 26 éves férfi, Radu Constantin Crăciun, az áldozatokat két másik férfi szerezte be, a védelemről pedig két panzió biztonsági őrei gondoskodtak.

A lányokat 2012 elején rabolták el, és prostitúcióra kényszerítették őket. A 15 éves Cătălina szegény családból származik, és gyakran veszekedett szüleivel. Ő akkor vált az emberkereskedők áldozatává, amikor beleszeretett egyikükbe. Ekkor már nem engedték többé, hogy hazamenjen, helyette pénzt szerzett a kereskedőknek.

Pechjére volt nála óvszer

A szülők ekkor jelezték az esetet a rendőrségen, az eltűnt lány fotóját is terjesztették, és Daniel Avarvarei jól ismerte a történetet, amikor rábukkant a lányra. Ennek ellenére nem segítette neki megszabadulni, hanem arra kérte, hogy szeretkezzen vele a kereskedő autójában.

A másik rendőr a rendőrségen használta ki a lányt. Cătălina próbált ellenkezni, kérte a rendőrt, hogy hagyja őt békén, de az levetkőztette a lányt. Ekkor Cătălina azt mondta, csak óvszerrel hajlandó szeretkezni, azt remélve, hogy a rendőrnél nincs gumi, de tartott az irodájában, így kénytelen volt kötélnek állni.

Rovatok