Index Vakbarát Hírportál

E.T. szerint gyökerek vagyunk

2014. január 7., kedd 00:19

Az egykori kanadai védelmi miniszter saját bevallása szerint négy idegen fajjal is kokettált, és sajnos konszenzus van köztük: primitív, háborúskodó véglények vagyunk, akiknek nem jár a magasabb szintű technológia.

Paul Hellyerről azt érdemes tudni, hogy 90 éves, és hóttkomolyan gondolja, amit mond, mármint a négy idegen fajt, és az ő magánbeszélgetéseiket. Ebből a szempontból nem sokban különbözik Pataky Attila, egykoron szebb napokat látott popzenésztől, akivel mondjuk nem beszélgettek az idegen civilizációk küldöttei (érthető, ugye), hanem csak elrabolták és abúzálták egy kicsit, de míg Pataky csak az Edda frontembere volt, Hellyer egy időben Kanada védelmi miniszteri posztját töltötte be.

Ugyan az USA északi szomszédjának haderejével kapcsolatban csak a legelvakultabb és legrészegebb helyiek lennének képesek a "hadigépezet" szót használni, valahol mégis riasztó, hogy ez a férfi döntéshozó helyzetben volt egy haderőnél. Hellyer elég régóta mondogatja, hogy ő tud az idegenek létezéséről, a Russia Todaynek adott friss interjúban pedig azt is elárulta, hogy egészen pontosan nyolcvan(!) különböző idegen faj él ma is köztünk, és már évezredek óta figyelnek minket.

Az idegenek természetesen sokkal fejlettebbek mint mi, olyan technológiával rendelkeznek, amikhez képest a kerék vagy a tűz is csak óvodás bohóckodásnak tűnik, nem beszélve a szeletelt kenyérről, de nem fogják megosztani velünk A Titkokat, mert állandóan háborúzunk és szennyezzük a környezetünket. Az ennek alapján leginkább ördögbotos hippiknek tűnő idegen fajok közül Hellyer néggyel került közelebbi kapcsolatba, akik "pont úgy néznek ki, mint mi, és ha szembe jönnek magukkal az utcán, soha nem gondolnák, hogy földönkívüliek". 

Szerencsénkre a nyolcvan faj nagyrészt kedves, jószándékú egyedeket küldött (száműzött?) a Földre, így nem fenyeget az a veszély, hogy egy szép napon elkezdik megenni mondjuk Kanada nyugdíjaspopulációját, bár Hellyer arra is felhívta a tiszteletre méltó önuralomról tanúbizonyságot tevő riporternő figyelmét, hogy "egy-két faj nem nagyon akar nekünk segíteni."  

A világegyetem, mármint a hellyeri, pont olyan, mint a Star Trekben, az idegenek szövetségbe tömörültek, és a tévésorozatban gyakran emlegetett első számú direktíva mentén haladva nem avatkoznak be náluk primitívebb lények ügyeibe. "Az általános megítélésünk, hogy nem bánunk megfelelően bolygónkkal. Kiirtjuk az erdőségeket, szennyezzük a vízkészletet és a szennyvizet az óceánba vezetjük, ami arról árulkodik, hogy nem vagyunk jó házigazdái a Földnek."

Még mielőtt: a marihuána és az LSD nem legális Kanadában. A SyFy Channel igen. 

Korábbi cikkünket Hellyerről és az ufókról itt olvashatja.

Rovatok