Index Vakbarát Hírportál

Abban a gépben halt meg, amelyben megkérte barátnője kezét

2014. január 30., csütörtök 18:30

Egy 22 éves pilóta halt meg repülőgépbalesetben szerdán Brazíliában, éppen abban a gépben, amelyben alig egy hónappal korábban megkérte barátnője kezét, írja a Telegraph.

Arthur Demetrio repülésoktatóként dolgozott a dél-amerikai ország déli részén és decemberben három év után kérte meg Thays Pereira da Cruzt, hogy menjen hozzá feleségül. A lánykérésbe a fiú szülei is besegítettek, 300 km-t utaztak, hogy a helyszínen feltarthassák a Thays és a Marry me feliratokat. Az eseményről videó is készült, ezen az is jól látszik, ahogy a fiú a meglepett lány elé teszi a gyűrűket a pilótafülkében, miközben repülnek.

De két nappal azután, hogy a srác feltöltötte a videót a YouTube-ra, munka közben balesetet szenvedett. Éppen órát tartott valahol Cachoeira do Sul városa felett, amikor Cessna 140-es gépe meghibásodott és lezuhant. A helyi rendőrség szerint a zuhanás előtt a pilóta észlelte, hogy gond van a kormánnyal, és rádión értesítette a központot. A balesetben Demetrio és tanítványa, a 31 éves Darlan Kabata dos Santos is meghalt. A meghibásodás pontos okát még vizsgálják.

A család a helyi napilapnak elmondta, próbálják feldolgozni a tragédiát, a fiú menyasszonya szótlanul gyászol. Elmondták azt is, hogy Arthur Demetrio szenvedélyesen szeretett repülni.

Rovatok