Index Vakbarát Hírportál

Kutyája mentette meg a hétéves kisfiút

2014. február 17., hétfő 17:56

A kutyájához bújt, így élte túl a fagyot egy eltévedt hétéves kisfiú az amerikai Tennessee-ben. Dominic Jeffries a kutyáját, Cocót sétáltatta, de a kutya letért az útról és húzta a kisfiút magával. Végül mindketten egy bokor mögötti cementező gödörbe estek.

Az Independent szerint Dominic és a kutya 11 órát töltöttek kettesben, a kisfiú úgy tudott életben maradni, hogy a kutya melegítette. Kimászni nem tudtak, de amikor a kutya is fázni kezdett, Dominic levette a kabátját, hogy felmelegítse.

Bár keresték a környéken a kisfiút, és kiabálták a nevét, azért nem találták meg, mert látta a rendőrsziréna fényeit, és félt, hogy bajba került. Most nevelőszülőknél él, de korábbi családjában a kék fény mindig bajt jelentett. Nevelőanyja egyébként modellként ismert, az America's Next Top Model realityben tűnt fel.

Dominic végül levette Cocóról a pórázt, hogy a kutya haza tudjon menni segítségért, így még 3 óráig egyedül várta, hogy valaki megtalálja. A kisfiút végül hajnalban egy rendőr vette észre.

„Nagyon örült, hogy megtalálták. A rendőrség beszélgetett vele, megmondták neki, hogy a kék fény nem azt jelenti, hogy bajban van″ – mondta a kisfiú nevelőanyja.

Angolul tudó olvasóinknak az alábbi videót ajánljuk az esetről:

Eltűnt kisfiú és a kutya története

Rovatok