Index Vakbarát Hírportál

Legyen ön is szavazó szupersztár

2014. április 6., vasárnap 10:23

Olvasóink segítségével világszerte mindenhol ott vagyunk, ahol szavaznak magyarok. Írja meg nekünk ön is, milyen volt messzire vagy éppen közelre szakadt magyarként választani!

Barcelonába például nemrég érkezett meg olvasónk, aki délelőtt tervez elmenni szavazni. 300 kilométert utaztak Montpellier-ből, hogy szavazhassanak (Párizs háromszor olyan messze van), a hotelban tévézve pedig azt vették észre, hogy az Euronews hosszú riportban latolgatja a magyar választás esélyeit.

Varsóból a Magyar Képzőművészeti Egyetem 12 diákjának és 3 tanárának bejelentkezését várjuk, akik egy nemzetközi művészeti workshop-on, a Correspondences and Interventions-ön vannak Krakkóban. Mivel ott nincs külképviselet, Varsóba jelentkeztek át, az egész vasárnapot ott töltik: délelőtt szavaznak, de estig vissza-visszanéznek:

A csoport vizuális művészekből áll, valamint ketten közülünk a Szabad Művészek tagjai, szóval sok fotót, videót várhattok tőlünk.

– ígérték.

Szombaton Amerikából több helyről, ma pedig Indonéziából, Szingapúrból és több európai országból is kaptunk már update-et, melyeket folyamatosan töltünk fel választási tudósításunkba. Londonban és Berlinban pedig tudósítóink követik folyamatosan a fejleményeket.

Ön is külföldről szavaz? Írja meg, hogy megy, és küldjön egy képet a tema+szavazas@mail.index.hu emailcímre, Külföld subjecttel.

Rovatok