Index Vakbarát Hírportál

Perelik a sztriptízt szervező nyugdíjasotthont

2014. április 8., kedd 21:46

Az amerikai Franklin Youngblood abban a tudatban élte mindannapjait, hogy 85 éves édesanyja jó kezekben van egy New York-i nyugdíjasotthonban, aztán igencsak meglepődött, amikor meglátta azt a fotót, melyen az idős nő éppen pénzt dugdos egy chippendale alsógatyájába. 

A férfi felháborodott, megmutatta a fényképet az otthon egyik alkalmazottjának is, előbb jót nevettek az egészen, majd beperelte az intézményt. Szerinte idős édesanyja megzavarodott, miért mászik rá egy izmos, fiatal, szinte meztelen férfi. 

A család ügyvédje azt is nehezményezi, hogy a nyugdíjas nő pénzt adott a táncosnak, mikor azt elvileg elzárva tartják az otthonban. Azt is megjegyezte, hogy a Mrs. Youngblood nincs olyan állapotban, hogy ellenkezni tudott volna. „Nyolcvanöt éven át baptistaként, keményen dolgozva élte le az életét, most pedig meggyalázták" - tette hozzá az ügyvéd, aki úgy tudja, az otthon nemcsak vetkőző férfiakat, hanem escort lányokat is rendelt az estére. 

A New York Post megpróbálta elérni az intézmény vezetőit, ők nem kívántak nyilatkozni, Franklin Youngblood viszont állítja, neki azt mondták az otthon vezetői, hogy jóhiszeműen szervezték a bulit, csak szórakoztatni akarták a lakókat. 

Rovatok