Index Vakbarát Hírportál

Cseten szervezett erőszakot barátnőjének

2014. május 15., csütörtök 16:04

Nem akármilyen bosszút forralt ismerőse ellen egy brit nő, aki egy szexuális szerepjátékokra szerveződött közösségi oldalon trollkodott. „Ragadj nyakon úgy, hogy az életemért könyörögjek! Tetszik az ötlet? Most meg is valósíthatod” – írta Joanne Berry az egyik férfinak, majd megadta saját kolléganője adatait.

A nemi erőszak szerepjátékára kész férfi ezután el is ment a megadott címre, a gyanútlan áldozathoz, aki szerencsére nem volt otthon, csupán egy üzenetet kapott: „Hát ez meg mi volt? Miért nem játszunk megerőszakolósat?” – idézte fel a Daily Mail az ügy részleteit.

Egy másik átvert alany eljutott az áldozathoz, de észrevette, hogy nem azonos azzal a nővel, akit a szájt fotóin látott, így elnézést kérve távozott, és meg sem állt a rendőrségig, ahol feljelentette a vele csetelő nőt.

A rendőrség csakhamar rábukkant a 30 éves Joanne Berryre. Számítógépén megtalálták a más nevében lebonyolított csetelések nyomait is.

A bíróság bűnösnek ismerte el az egyetemet végzett nőt, aki tagadta az ellene felhozott vádakat. Egyelőre pszichiátriai kezelést írtak elő, a büntetés mértékéről augusztusban dönt a bíróság, a pszichiátriai vizsgálat eredményeinek függvényében.

Rovatok