Index Vakbarát Hírportál

Kamu volt a KFC-ből kidobott kislány sztorija

2014. június 24., kedd 09:35

A KFC 30 ezer dollárt (6,7 millió forintot) ajánlott fel egy kislány családjának, miután azt állították, kidobták őket a KFC egyik étterméből, mert az alkalmazottak szerint a kislány arcán látható sebek elriasztották a vendégeket. A kis Victoria arcát a nagyapja pitbulljai marcangolták össze, és tényleg sebes az arca, de aznap nem járt a megvádolt KFC-ben, ahogy az a biztonsági kamerák felvételeiről kiderült. A KFC azért odaadja a pénzt.

A Gawker szerint elég egyszerű volt leleplezni a Wilcher családot: azon a napon sem a megvádolt jacksoni, sem más környékbeli KFC biztonsági kameráján sem készült róluk felvétel. A kislány nagymamája azt állította, hogy krumplipürét és teát rendeltek, de aznap a jacksoni KFC-ben senki nem rendelt együtt krumplipürét és teát. 

A család valószínűleg azért találta ki a KFC-sztorit, hogy kicsit megdobja a kislány kórházi számláinak finanszírozására indított online kampányt, ahol az eset előtt, április óta csak 600 dollár gyűlt össze, ami aztán hirtelen 135 ezerre ugrott, és egy plasztikai sebész azt is felajánlotta, hogy ingyen megműti a kislány arcát.

Rovatok