Index Vakbarát Hírportál

Bulvár, de igaz: saját temetésén támadt fel a halott kislány

2014. július 14., hétfő 19:00

Egy hároméves kislány a saját temetésén tért magához a kómából a Fülöp-szigeteki Zamboanga del Sur városában - írja a helyi Philstar.com. A csodás eseményt szemtanúk, illetve egy videofelvétel alapján a rendőrség is megerősítette; az orvosi diagnózis azonban egyelőre még várat magára: annyit tudni, hogy a lányt pár napos magas láz után pénteken vitték be egy helyi klinikára. A kórházi jegyzőkönyv alapján szombat reggel kilenckor az orvosok megállapították, hogy beállt a halál.

Filippínó lányt kiveszik a koporsójából

A gyászoló család még aznap hazavitte a halottat, és előkészítette a vasárnap esedékes temetésre. A temetésen azután az egyik segédkező szomszéd elmozdította a koporsó fedelét, hogy eligazítsa a maradványokat, de észrevette, mintha a fej magától megmozdult volna. A felbolydult szülők gyorsan kitapintották az ájult lány pulzusát, adtak egy kis vizet a lánynak, majd kórházba vitték. 

A rendőrség a történteken kívül egyelőre semmilyen információt nem közölt sem a kislány állapotáról, sem pedig a tetszhalál okáról. A szereplők személyazonosságát igyekeznek eltitkolni, nehogy megrohanják a családot a hívők, netán a hitetlenek.

Rovatok