Index Vakbarát Hírportál

Kényszerleszálló repülő ölte meg az apát és lányát

2014. július 29., kedd 19:56

Két ember – apa és kilencéves kislánya – is meghalt, miután egy Piper PA-28 Cherokee típusú kismotoros repülőgép kényszerleszállást végzett a floridai Venice partjainál vasárnap délután, írja az ABC News. Az édesapa, Ommy Irizarry a helyszínen életét vesztette, lányát, Oceanát pedig kritikus állapotban szállították kórházba, majd kedden végül ő is belehalt sérüléseibe, jelentették a hatóságok.

A hozzátartozók közleményben köszönték meg a katasztrófavédelem és a segítségükre siető strandolók önfeláldozását.

Nincsenek szavak, amivel le tudnánk írni a szenvedést, amit átélünk. Hiányuk megrendítő nemcsak a család, hanem mindazok számára is, akik ismerték őket.

– írták.

Ommy Irizarry és felesége, Rebecca épp a kilencedik házassági évfordulójukat ünnepelték, összesen három gyermekük volt. A Facebookon még a baleset napján is aktívak voltak, tengerparti fürdőzésekről töltöttek fel képeket, sőt, a családfő a házassági évforduló apropóján még szerelmet is vallott feleségének.

Ma kilenc éve annak, hogy összekötöttem az életem csodás feleségemmel, Rebecca Irizarryval. Váó, milyen gyorsan telik az idő! Azt mondják, az idő egyenesül repül, ha boldog az ember. Nos, ez igaz. Köszönöm, hogy velem vagy jóban-rosszban. Teljes szívemből szeretlek. Nagyon boldog vagyok és alig várom, hogy mi mindent tartogat még számunkra a következő száz év! Szeretlek, Becci.

– írta a férj a baleset napján.

A repülőt egy 57 éves férfi, Karl Kokomoor vezette, utasa pedig a 60 eszendős David Theen volt. Egyikőjük sem sérült meg.

Rovatok