Index Vakbarát Hírportál

Perdöntő bizonyíték lesz a kézbesítő péniszének hossza

2014. augusztus 22., péntek 15:25 | aznap frissítve

Egy kézbesítő péniszének hossza dönthet el egy pert a németországi Alsó-Szászországban, az ügyet tárgyaló bírónő ugyanis elrendelte a szatírsággal vádolt férfi testrészének megmérését, írja az MTI.

Szokatlan bizonyítási eljárás, ilyenre még nem volt példa

- mondta pénteken a bíróság vezetője.

A kézbesítő 2013 augusztusában adott át csomagot egy lánynak, de mindezt állítólag nyitott nadrággal, úgy, hogy kilógott a nemi szerve. A kézbesítő vitatja a vádakat, és a férfi neje a tanúk padján azt mondta:

Szívem, sajnálom, de a te péniszed túl rövid ahhoz, hogy kilógasd.

A jogi képviselő erre föl javasolta, hogy ott helyben, a bíróságon bizonyosodjanak meg erről, a bírónő számára azonban ez kényelmetlenséget okozott, és végül úgy döntött, hogy Oldenburgban orvosszakértők tisztázzák, pontosan hány centiméterről is van szó.

"Felmentést akarunk" - mondta Winkler, aki ügyfelével együtt ezért utasította el a bíróság arról szóló javaslatát, hogy pénzbírság kiszabásával véget érjen az eljárás.

Nemrégiben egyébként egy 17 éves kanadai fiút gyanúsítottak meg azzal, hogy  levideózta a saját erekcióját, és a képet elküldte a barátnőjének. Manassas város rendőrei szerették volna biztosra tudni, hogy tényleg saját magát filmezte le, mert ha nem, akkor gyermekpornográfiát birtokolt és börtönbe is kerülhet. A fotó elkészítéséhez kórházba akarták vinni, hogy beinjekciózzák.

Rovatok