Index Vakbarát Hírportál

Öt gyerekét gyilkolta meg az apa

2014. szeptember 10., szerda 20:17

Dél-Karolina államában anyuka egy héttel ezelőtt szólt a rendőrségnek, hogy eltűnt mind az öt gyereke - a legidősebb 8, a legfiatalabb alig egy éves volt -, és képtelen elérni apjukat, akitől már elvált.

Az amerikai rendőrség több államban is elkezdte keresni a 32 éves Timothy Ray Jones-t, akit szombaton egy Mississippi államban felállított ellenőrzésen kaptak el. A személyazonosság ellenőrzésénél ugyanis kiderült, hogy a férfit Dél-Karolinában keresik eltűnt gyermekei miatt.

A gyerekek nem voltak a teljesen kész apuka – metamfetamint és szintetikus kannabiszt fogyasztott – kocsijában, de a rendőrök több árulkodó nyomra bukkantak. Az üléseken és a csomagtartóban hipó, sósav, vér és más testnedvek hagytak nyomot.

A keresztkérdések hatására Timothy Ray Jones végül kedden maga vezette el a nyomozókat Alabama államba, ahol egynapi keresés után sikerült megtalálni és kiásni az öt kis tetemet. A gyilkost Dél-Karolinában fogják bíróság elé állítani, ahol könnyen lehet, hogy halálra fogják ítélni.

Rovatok