Index Vakbarát Hírportál

Felpörgött a román kampány: Felsöpröm veled Kolozsvárt, te disznó!

2014. szeptember 25., csütörtök 14:34

Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt elnöke és államfőjelöltje nekiesett Gheorghe Funar korábbi kolozsvári polgármesternek a Romania TV-ben, amikor a műsorban felmerült, hogy Vadim Tudor jelöltségét elutasíthatják az aláírások körüli problémák miatt, írja a Főtér.

A műsorba telefonon bekapcsolták Funart, aki megköszönte, hogy a Nagy-Románia Párt (PRM) több szervezete is gyűjtött neki aláírásokat. (Funar a párt főtitkára és elnöke is volt korábban, de az új elnök kezdeményezésére kirúgták a pártból, így most függetlenként indul a választáson.)

Vadim Tudor annyira felhergelte magát Funar szavain, hogy magából kikelve azt ordibálta, hogy

melyik PRM-szervezetek segítettek neked, te gyengeelméjű? Miért használod most is a PRM elnöke címet, te kolozsvári disznó? Nem szégyelled magad? Én vagyok a párt elnöke. (…) Szerencséd, hogy nem vagy itt, mert lekevernék neked két pofont! Nem fejeznéd be végre ezt az agybajt? Menj, kezeltesd magad, te marha! Milyen minőségedben kaptál támogató aláírásokat a PRM-től, te idióta?

A politikus később sem higgadt le, a citynews.ro-nak úgy nyilatkozott, hogy Funar felébresztette az alvó oroszlánt.

Én eddig is úgy tekintettem rá, mint egy patkányra. Most kösse fel a gatyáját, mert felsöpröm vele Kolozsvárt. Jövök Kolozsvárra és eltemetem a gyengeelméjű Gheorghe Funart.

Rovatok