Index Vakbarát Hírportál

Ha zakkant csajjal randizunk, a kéményünk is bánhatja

2014. október 21., kedd 14:30

A kirúgott lány nem adta fel, be akart mászni párjához a kéményen át. Ki kellett bontani.

Kaliforniában, a 28 éves Genoveve Nunez-Figuero a Tinderen ismerkedett meg egy – csak a keresztnevét eláruló –, Lawrence nevű fiatalemberrel.

Néhány randi után a srác ejtette a lányt, aki a kikosarazásába annak ellenére nem akart belenyugodni, hogy a Tinder elsősorban a külsőségek alapján történő alkalmi párválasztásra, a gyors szexbe torkolló futó kalandra és nem a harmonikus, ásó-kapa-nagyharang-hosszúságú kapcsolatok leszervezésére kifejlesztett internetes felület.

A kirúgott Genoveve egyszer már megpróbált a tetőn át bejutni Lawrence Los Angeles egyik elővárosában álló házába, ám akkor a srác időben észrevette a matatást és rendőrt hívott.

Kéménybe ragadt a volt pasijához bemászó csaj
Dobó Géza Urbanista

Ám Genovevet nem lehet csak úgy elfelejteni! A tetőn bemászásos lebukását követően, két hét elteltével még egyszer megpróbált behatolni Lawrence házába, éspedig ezúttal gyermekkori meseemlékei alapján, a kéményen át próbálkozott. Sajnos nem volt annyira sikeres, mint a Mikulás, inkább hasonló sorsra jutott, mint a leforrázott, póruljárt farkas.

A csaj ugyanis hajnalban beszorult a kéménybe. Addig jajveszékelt, míg a szomszédoknak nem tűnt fel, akik értesítették a zsarukat, majd jöttek a tűzoltók is. Hat órán át senyvedett a kémény fogságában. A tűzoltók csak úgy tudták kiszabadítani, hogy téglánként bontották le a kéményt.

Magánlaksértés miatt indult a hölgy ellen büntetőeljárás, emellett az elmeállapotának a megvizsgálását is elrendelték. Lawrence kéményének a visszafalazási költségét Genoveve szülei magukra vállalták.

[via  ktla.com]

Rovatok