Index Vakbarát Hírportál

A világ szexcsakrája egy gyerek szemével

2014. november 6., csütörtök 17:03 | aznap frissítve

A Playboy alapítójának legkisebb fia körbe vezette a Business Insidert a Playboy-villában. Bár ez így elsőre nagyon izgalmasnak tűnik, nem kerültünk sokkal beljebb Hugh Hefner birodalmához. Három helyszínt viszont megmutatott a fiatal trónörökös.

Az egyik a sziklasziget vízeséssel, ami belülről olyan, mint egy (szex)barlang. Sokaknak ez az ikonikus hely ugrik be a villáról, pedig Cooper Hefnert ez mindig is Indiana Jones kalandjaira emlékeztette.

A játszóház nem egy fészer, ahova betoltak egy csocsóasztalt, hanem egy tágas épület, benne billiárddal, zenegéppel, számos kaszinós játékkal, van félkarú rabló is. A helyiségből ordít az erotika, a terem egyik részén plüssel beborított padló úgy van kiképezve, mint egy matrac, hogy bárhol le lehessen feküdni a földre.

Magánállatkert papagájokkal, flamingókkal, selyemmajmokkal, de nem csak úgy kedvtelésből, hanem Cooper szerint megmentették őket. Olyan egzotikus állatok ezek, akiket az eredeti gazdáik nem akartak gondozni.

A legérdekesebb viszont, hogy a villában számos parti volt, Cooper Hefnert egyikre sem hívták meg, az emeleten kellett maradnia, és el sem tudta képzelni, mi folyik a földszinten.

Rovatok