Index Vakbarát Hírportál

20 év, 4 férj, 3 szerető

2014. november 19., szerda 22:12

Szerdán Japánban őrizetbe vettek egy 67 éves nőt, akit negyedik férje meggyilkolásával gyanúsítanak. A gyanút erősíti, hogy a ciánmérgezésben meghalt férj már a hetedik elhunyt férfi volt, akihez a nőt gyengéd szálak fűzték.

Az MTI által megírt történet szerint Kakehi Csiszakó negyedik férje, Kakehi Iszao 2013 decemberében, alig két hónappal a házasságkötés után váratlanul megbetegedett, és csak a kórházi boncolás során derült ki, hogy szervezetébe cián került.

A nyomozásba kezdő rendőrség innen fejtette vissza, hogy Kakehi Csiszakó előző élettársa, egy 75 éves férfi egy éttermi vacsora után lett rosszul, majd halt meg. A mintát követve aztán a nyomozók előtt kibontakozott Kakehi Csiszakó élettörténete, mely lényegében szerelmek és temetések váltakozásából állt:

A nő első férje 1994-ben halt meg, de valószínűleg természetes halállal; házasságközvetítő révén beszerzett második férjével is gutaütés végzett. Harmadik férjét 75 évesen érte a halál, de ugyanebben az évben az akkor már háromszoros özvegy eltemette az egyik szeretőjét is. 2012-ben egy motorbalesetben életét vesztő vőlegénytől kellett búcsút vennie – bár lehet, hogy az a búcsú hamarabb megtörtént, hiszen utólag ciánt is találtak a vőlegény szervezetében.

Kakehi Csiszakó az évtizedek alatt elég sok pénzt halmozott fel: ma már 800 millió jen (1,7 milliárd forint) vagyona van. A férjek meggyilkolása egyébként Japánban nem ismeretlen szokás: 2012-ben Kidzsima Kanaét ítélték halálra három szeretője meggyilkolásáért.

Rovatok