Index Vakbarát Hírportál

Felakaszthatta magát egy 28 éves magyar férfi Angliában

2014. november 27., csütörtök 13:53

Egy fára felakasztva találták meg az angliai Batleyben a 28 éves Fejes Viktor holttestét, írja a Hvg.hu a The Huddersfield Daily című helyi lapra hivatkozva.

A brit lap szerint a férfi egy magyar embercsempész banda áldozata volt, aminek vezetője, a 43 éves Orsós János most börtönben ül embercsempészet miatt. Fejest azért vitték Angliába, hogy alacsony bérért dolgozzon egy ágygyárban, miközben embertelen körülmények között, egy tömegszálláson helyezték el. Miután Orsóst letartóztatták, a 28 éves férfi átköltözött egy másik városba, de visszatért Batleybe dolgozni.

Utolsó munkahelyét október 20-án vesztette el és attól félt, hogy munkanélkülivé válik. Két nappal később még beszélt az édesanyjával, majd másnap reggel iskolába tartó gyerekek és szüleik bukkantak rá a holttestére.

Fejes egy barátja szerint a férfi az embercsempész banda áldozataként füvet és legális drogokat fogyasztott, majd később inni is kezdett, de elképzelhetetlen, hogy megölte volna magát.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Rovatok