Index Vakbarát Hírportál

Hiába a sok pénz és pina, egy drogteszttel meg lehetett volna előzni a bajt

2014. december 10., szerda 19:01

Rendőrök várták Dan Bilzerian Los Angeles-i reptéren landoló magángépét kedden - írja a TMX. A vezető amerikai bulvárlap szerint az Instagram-sztár pókerjátékos/playboy ellen a Las Vegas-i rendőrség adta ki a letartóztatási parancsot bombagyártás miatt. A vád annyira komoly, hogy még óvadékot sem rakhatott le a vállalati felvásárlásból dollármilliomossá vált Paul Bilzerian fia. Ha pedig el tudják ítélni, akkor egytől hat évig terjedő börtönre számíthat.

Bilzerian ugyanis nem elégedett meg a magyar hadseregét simán lepipáló fegyvergyűjteményével, hanem bevásárolt egy kis ammóniagázt, alumíniumport, meg egy flaska ammónium-nitrátot, melyek keveréke pontosan azt tudja, mint a tiszta TNT.

A rendőrség már novemberben kiadta a letartóztatási parancsot, azt azonban mostanáig titokban tartották, hogy ne nehezítsék meg a bizonyítékgyűjtést, illetve a fedésben dolgozó nyomozók munkáját (ez utóbbi indokot olvasván végigpörgettük Bilzerian instagramját, és nem tudtuk eldönteni, vajon a homie-k vagy a playmate-ek között bújt meg az ügynök).

Bilzerian a posztolgatáson és a pókeren kívül fegyvermániájáról is ismert, a Navy SEAL elitalakulat kiképzéséről 1999-ben kipottyanó 34 éves, örmény származású férfi az egyedi tervezésű pisztolyoktól kezdve a mesterlövész-puskákon át minden fegyvert felhalmozott, amire csak rá tudta tenni a kezét.

Rovatok