Index Vakbarát Hírportál

Bérgyilkos volt a barátnője, most perben állnak

2015. január 14., szerda 22:59 | aznap frissítve

A nyilvánosság előtt folyó párkapcsolati botrányok legviccesebbje bontakozik ki Kurt Busch autóversenyző, és barátnője, Patricia Driscoll közt. Az autóversenyző ugyanis azzal vádolja a bíróságon egykori csaját, hogy valójában bérgyilkos, aki arra használta fel kapcsolatukat, hogy zavartalanul utazgathasson a világban, és legyen alibije a gyilkolászáshoz. 

Driscoll azzal védekezik, hogy az egész nem igaz. Egy film forgatókönyvén dolgozik nyolc éve, és a férfi vélhetően ebből vette az ötletet. A nő ellentámadása sajnos kevésbé izgalmas: szerinte a férfi egy veszekedésük alkalmával fojtogatta, és a fejét háromszor a falba ütötte.

Véres köntösben jött haza

Mivel Busch szála az érdekesebb, ezért cikkünk további részében erre koncentrálunk. Az autóversenyző a bíróság előtt elmondta, hogy egy texasi útjuk alkalmával barátnője terepruhában távozott, és egy ballonkabátban tért vissza, amit köntöse fölé vett fel. Ruhája tiszta vér volt. 

A Guardian által idézett vallomásban az is szerepel, hogy a barátnő arról mesélt neki: zsoldos volt, aki rengeteg embert ölt meg. A lány nyomatékosításul fotókat is mutogatott neki lelőtt emberekkel. Sőt, a felesége állította, a Zero Dark Thirty című film női karakterét részben róla formázták. Ez volt az a film, amelyben Oszama bin Láden elfogását dolgozták fel.

A párral korábban dolgozó titkár vallomása szintén ezt a vonalat viszi: Állítólag a nő egyszer azt mondta neki, egy nagydarab férfi verte meg, aki a mexikói menekülteket szedte össze a határsávban. A titkár szerint Driscoll szavai túlzónak tűntek. A titkár is állítja, hogy a nő azzal hencegett, az amerikai állam által kiképzett bérgyilkos, aki kormányok megdöntésében segédkezett.

A nő szerint mindez kitaláció. Saját megverésének történetét egy családi barát árnyalta, aki állítólag találkozott a nővel a vita után. A nő akkor azt mondta, hogy Busch a falnak lökte, és beütötte a fejét. A nő akkor azzal fenyegetőzött, hogy tönkreteszi az autóversenyzőt.

A bíróság február elejéig hoz döntést az ügyben.

Rovatok