Index Vakbarát Hírportál

Boris Johnson: A dzsihadisták pornónéző seggfejek

2015. január 31., szombat 08:43

Egy hírszerzési jelentésre hivatkozva Boris Johnson londoni polgármester szó szerint seggfejeknek nevezte a dzsihadistákat, akik azért néznek pornót, mert nem jönnek ki jól a nőkkel. Johnson szerint az MI5 dzsihadistákkal kapcsolatos pszichológiai profiljából csakis ezt a következtetést lehet levonni.

Johnson úgy véli, hogy mindez annak a következménye, hogy ezek a terroristák bukott embernek érzik magukat, és úgy látják, hogy a világ ellenük van. Mivel a lányokkal nem tudnak zöld ágra vergődni, ezért másképp gondoskodnak a komfortérzetükről - véli a politikus.

Azzal folytatta, hogy ezek a fiatalemberek önbizalomhiányosak, céltalanok, és az Iszlám Állam mellett való harcban erősebbnek, győztesnek érzik magukat.

Johnson a Sun című újságnak beszélt minderről, miután a közel-keleten meglátogatta a kurdok regionális fővárosát, Irbilt, ahol a pesmerga harcosok küzdenek az Iszlám Állam katonái ellen. A Guardian című lap szerint Johnson a politikai karrierjét próbálja egyengetni, és ennek érdekében igyekszik megcsillogtatni nemzetközi politikai tudását.  

Rovatok