Index Vakbarát Hírportál

A lezuhant gépben élesztette újra kisfiát

2015. február 5., csütörtök 20:17

Újraélesztette kétéves kisfiát egy banktisztviselő a lezuhant TransAsia-gép belsejében – írja az NBCNews.com a férfi egy rokonának beszámolója alapján.

A 37 éves Lin Ming-wei először feleségét, Chiang Yu-yinget szabadította ki, majd kétségbeesetten kezdte keresni kisfiukat a gép lezuhanása után.

Már percek óta a vízben volt a kisfiú, és nem lélegzett, amikor az apja rátalált. „Lila volt az ajka, nem vert a szíve, nem adott életjelet. Az újraélesztés hatására szerencsére újraindult a szíve. Utána együtt hagyták el a gép törzsét” – mondta a férfi öccse, Chris Lin.

A kisfiú tüdőgyulladással került kórházba. Az anyját, Lin Ming-wei feleségét csonttörés miatt műtötték. A férfi kisebb sérülésekkel megúszta.

Nagyon bátor volt, egyáltalán nem sírt.

– mondta a kisfiúról.

Szerdán Tajvanon felszállás után folyóba zuhant egy utasszállító repülőgép 53 utassal és ötfős személyzettel a fedélzetén. A balesetben legalább 31-en haltak meg, 12 ember sorsa egyelőre ismeretlen. Egy, a hídon áthajtó autó kamerája elkapta azt a pillanatot, amikor a repülő tengelye körül 90 fokkal elcsavarodva meredeken ereszkedik, majd szárnnyal elkapja a korlátot.

Újabb TransAsia repülőgép zuhant le

Rovatok