Index Vakbarát Hírportál

Ilyen szökés sincs mindennap

2015. február 8., vasárnap 11:16

Huszonnyolc rab szökött meg egy brazíliai börtönből, miután három nő rendőregyenruhás dominajelmezben befűzte a börtönőröket, írja a Mirror. Három börtönőrre meztelenül, megbilincselve találtak rá az ország középső részén lévő Cuiba közelében a Nova Mutum börtönben.

A nők állítólag azzal kecsegtették csütörtök hajnalban az őröket, hogy vegyenek részt velük egy orgiában, aztán valamilyen drogot raktak a viszkijükbe a pihenőben, amivel kiütötték őket. Elvették a kulcsokat, és kiengedték a rabokat, akik konkrétan a főbejáraton mentek ki, és még fegyvereket is magukkal vittek a börtönből.

Az egyik levetkőztetett őrről készült kép több ezer megosztást kapott a közösségi oldalakon pillanatok alatt. Az egyiküket annyira kiütötték a nők a viszkivel, hogy még megtalálása után sem bírták kikérdezni.

A rendőrök később megtalálták azokat a ruhákat, amiket a három nő viselhetett. A szöktetést állítólag a három nő egyikének barátja, a börtönben rablás kísérlete miatt raboskodó 18 éves Bruno Amorim találta ki.

A három őrt őrizetbe vették, és vádat emelnek ellenük szökés elősegítése, valamint az ellopott fegyverek miatt is.

Rovatok