Index Vakbarát Hírportál

Februárban bukkant fel Kaliforniában, azóta se tudják azonosítani

2015. július 1., szerda 10:11

A kaliforniai hatóságok próbálják kideríteni egy nő személyazonosságát, aki még februárban bukkant fel Carlsbadban az utcán, de azóta sem tudja, hogy kicsoda ő, és hogyan került oda - írja a Mashable.com

A középkorú nő saját magát Samnek nevezi, és brit akcentussal beszél. Semmi konkrétumot nem tud felidézni korábbi életéből, csak néhány emlékfoszlánya van, amelyek főként álmaiban jönnek elő. Mikor a hatóságok rátaláltak, egészségügyileg leromlott és mentálisan zavart állapotban volt, ezért kórházba szállították, ahol azóta is ápolják. Sam az NBC San Diegónak azt nyilatkozta, hogy az orvosok harmadik stádiumú petefészekrákkal diagnosztizálták, aminek még az amnéziájához is köze lehet. 

Az Ausztrál Szövetségi Rendőrség (AFP) és az FBI is dolgozik a nő azonosításán, de eddig nem jutottak eredményre, ezért most egy Facebook-oldalt is létre hozott, amin megosztja azt a néhány dolgot, amire emlékszik: homályos képek ausztrál turistalátványosságokról, egy férfiról, akivel közeli viszonyban lehetett, illetve egy házról Hawaii-on. Azt reméli, hogy a közösségi oldal segítségével nagyobb eséllyel találja meg valaki, akit régi életében ismert. 

Rovatok