Index Vakbarát Hírportál

Késett a gépe, és még a stewardess is fellökte az utast

2015. július 31., péntek 15:02

Nem tesz jót a legnagyobb olasz légitársaságnak, az Alitaliának az a videó, ami most került ki a Youreporter.it honlapjára: a rövid videón az látszik, ahogy egy nagy veszekedés közepén az egyik utas "Shut up!" (Fogd be!) kiáltásokkal közelít az egyik stewardess felé, majd megáll előtte, a stewardess pedig, még ha nem valami durván is, de ellöki. Erre még nagyobb hangzavar alakul ki, és két stewardess pedig két vitatkozó férfi közül az egyiket arrébbhúzza. A videó és a TheLocal.it cikkét a képre kattintva érheti el:

A vitákat az okozta a római Fiumicino reptéren, hogy szerdán a közeli fenyőerdő lángra kapott, emiatt rengeteg járat késett vagy el sem indult. A probléma csütörtökre sem oldódott meg (amikor a videó készült), ráadásul egy húszperces áramkimaradás is volt a reptéren.

Az Alitalia dolgozója elmondta, hogy azt hitte, az utas meg akarja támadni, ezért lökte arrébb. Megérti az utasok dühét, de már késő éjjel volt, és ők sem tehettek a gépek késéséről.

Valójában nem olyan nagy dolog, hogy valakit egy fél méternyire hátralöknek, de azért lehet nagyon kényelmetlen ez a videó a légitársaságnak, mert aki volt már reptéren úgy, hogy késett a gépe, elveszett a poggyásza/beszállókártyája, vagy épp kidobattak vele egy egy 105 ml-es arckrémet, az tudja, mennyire megalázó helyzetekbe lehet kerülni egy utazás előtt vagy után. Hát még ha az ő kényelméért felelős személyzet kezdi lökdösni.

Rovatok