Index Vakbarát Hírportál

Egy golfpálya tíz éve keresi az embert, aki folyton teleszarja a lyukakat

2015. július 31., péntek 11:18 | négy éve frissítve

Egy norvég golfklub lyukait rendszeresen teleszarja valaki. Az első feltöltött lyuk tíz éve jelent meg, azóta a tettes folyamatosan visszajár éjszakánként, és még a vécépapírt is a pályán hagyja – írja a Sky Times.

„Azt már tudjuk, hogy férfiról van szó, mivel a darabok túlságosan megtermettek egy nőhöz” – mondta a Kenneth Tennfjord, a pálya gondozója.

Tennfjord ennél többet is megtudott a nyomok elemzésből: például, hogy az ismeretlen újabban változtatott az étrendjén, mivel a sűrű, tömör nyomok egy ideje folyékonyabbak.

A gondnok arra gyanakszik, hogy a zugszaró már egy ideje hashajtóval készül az akcióira.
 

A tettesnek vannak kedvenc lyukai, amiket előnyben részesít a többivel szemben, oda gyakrabban jár. A pálya menedzsmentje ezekhez a lyukakhoz reflektorokat telepített, de a betolakodó ezeket rendszeresen lekapcsolja, mielőtt nekikezd a munkához.

A pályára most egy kamerát akarnak kirakni, de ehhez egyelőre nincsenek meg a szükséges engedélyek, úgyhogy addig marad a reggeli takarítás. A pálya dolgozóinak sokféle elméletük van már az elkövetőről, egyesek szerint komoly mentális és/vagy szexuális problémái vannak, mások szerint csak utálja a golfozókat.

Rovatok