Index Vakbarát Hírportál

150 kilométer után vették észre, hogy elhagyták a 3 éves kislányukat

2015. augusztus 10., hétfő 11:20

Elég bizarr történetről számolnak be a francia lapok. Egy francia házaspár vasárnap egy autópálya pihenőjében felejtette hároméves kislányát. A beszámolókban sok a nehezen hihető elem, például az, hogy csak a rádióból tudták meg, mit történt. 

A különböző tudósításokból azonban a lényeg kiderül. A rendőrség információi szerint a gyereket vasárnap Dél-Franciaországban, Loriol közelében, egy autópálya-pihenőben találták meg utazók, akik értesítették a hatóságokat. 

A kislány korábban azt mondta a rendőröknek, hogy szüleivel, valamint fiú- és lánytestvérével utazott, a tengerre tartottak, de

apa autója elment.

A család valóban dél felé tartott, Saint-Raphaël-ba.

A Parisien szerint több verzió is van arról, hogy jöttek rá a szülők, hogy a pihenőben maradt a kislány. Az egyik verzió szerint keresés indult a szülők után, amibe a rádiót is bevonták.

A szülők állítólag a rádióadást hallgatva vették észre, hogy a kislányuk hiányzik.

Ekkor már 150 kilométerre jártak a helyszíntől.

Egy másik változat is 150 kilométert említ, de eszerint az apa nézett hátra, és észlelte, hogy nincs ott a 3 éves lány a testvéreivel. A kislány amúgy állítólag nem a hátsó ülésen, hanem a csomagtartó részben utazott. Elég nyugodt gyerek lehet, ha a szüleinek órákig nem tűnt fel a hiánya.     

A szülők végül a rendőrőrsön zárhatták karjaikba a kislányt. "Meghallgatjuk, mit mondanak, majd beszélünk az ügyésszel, lesz-e valamilyen következménye a történteknek" - mondta a rendőrség szóvivője.

Rovatok