Index Vakbarát Hírportál

Egy hete keresik Rosie O'Donnell eltűnt lányát

2015. augusztus 18., kedd 23:51

Rosie O'Donnell humorista és médiaszemélyiség 17 éves lányát már egy hete keresi a rendőrség, írja a BBC. A 17 éves Chelsea-t múlt kedden látták utoljára New York északi részén, hat hónapos fekete terrierje társaságában. Akkor fekete kapucnis pulóvert, szakadt farmert, fekete hátizsákot és egy pár szürke Converse-cipőt viselt.

O'Donnell egyébként az egyik legismertebb leszbikus az Egyesült Államokban, és az azonos neműek házasságának egyik élharcosa. Chelsea nem vér szerinti gyermeke, örökbefogadta őt – a lány négy testvérével együtt. A tiniről elárulta, hogy eltűnésekor hagyta abba a felírt gyógyszerek szedését, pedig még szüksége lett volna a kezelésre.

Chelsea, mint emberek milliói, mentális beteg  

– fogalmazott a család szóvivője, Cindi Berger.

O'Donnell a Twitter-profilján posztolt képet a lányról és a kutyáról, valamint arra kért mindenkit, hogy aki esetleg látja őt, az értesítse a rendőrséget.

chelsea and her dog bear - last seen in nyack ny - may be in NYC - please call 845-358-0206 or 911 pic.twitter.com/1jXbNxravZ

— Rosie (@Rosie) 2015. augusztus 18.

Chelsea állítólag egyszer egy ismeretlen számról már jelentkezett, ezért még nem nyilvánították hivatalosan eltűntté. A rendőrség szerint a lány nincs veszélyben, de a nyomozást folytatják.

Frissítés: Chelsea-t nagyjából 130 mérföldre (210 km) otthonától, Barnegat Lightban találták meg épségben. A New York-i rendőrök közlése szerint az általa használt mobiltelefont nyomozták le, így akadtak rá.

Rovatok