Index Vakbarát Hírportál

Indulni akar a 2016-os amerikai elnökválasztáson a vírusírtók atyja

2015. szeptember 8., kedd 21:55

A drogtúladagoló, antivírus szoftverből meggazdagodó, fegyverekkel pózoló majd a társadalomból kivonuló John McAfee kedden egy emailben bejelentette, hogy indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson.

Az emailben azt írja, hogy a csapata nekiállt a papírmunkáknak, most 48 órán át nem válaszolnak semmire, de utána New Yorkba fog utazni, hogy hivatalosan is bejelentse a döntését a Fox News csatornán. 

A Választási Hivatal szerint keddig nem jelentkezett az elnökválasztásra. Az emailből nem derült ki, hogy valamelyik párttal, vagy függetlenül indulna-e. 

McAfee, aki már nem tulajdonosa az antivírus fejlesztő cégnek, az utóbbi időkben többször is figyelmet kapott. Belizeben antibiotikumokkal kezdett foglalkozni, elmenekült, miután kihallgatták a fejbe lőtt szomszédja ügyében, majd legutóbb korrupcióval gyanúsított politikusokat, és azt állította, hogy a vesztét akarják. 

My dog and I hiding out from the fallout of the Pearl Harbor of #CybeWarfare #lovemydog #fundaysunday pic.twitter.com/b230lcI3oy

— John McAfee (@officialmcafee) 2015. június 14.

Egy azóta törölt Facebook üzenetben azt írta, hogy nem árulhatja el, hogy indul-e a 2016-os választásokon, és hogy a tanácsadójával a napokban döntik el. 

A Business Insider összegyűjtötte McAfee életének nagyobb pontjait, amiből többek között kiderül, hogy egyszer felszívott egy egész csomag valamiféle pszichedelikus drogot, bepánikolt, és egy utcai szemetes mögött bujkált az emberek elől. 

Rovatok