Index Vakbarát Hírportál

Volt olyan nap, hogy nyolcan erőszakolták meg

2015. szeptember 9., szerda 13:14

Borzasztó nemi erőszakos ügy derült ki Indiában: Gurgáon városában egy szaúdi diplomata fogva tartott nőket, akiket aztán nemi aktusokra kényszerített írja az Indian Express. 

"Az elmúlt négy hónap átok volt. Annyira borzasztó volt, azt gondoltuk, hogy meg fogunk halni abban a házban, és a családunk sosem találja meg majd a testünket" – mondta egy húszéves nő Nepálból, akit hónapokig erőszakoltak. A nőt és 44 éves anyját egy szaúdi diplomata gurgáoni házából mentették ki hétfő éjjel. 

A nőket elvileg házimunkára vették fel, de minden nap szexuálisan zaklatták őket: a diplomata ugyanúgy, mint vendégei. "Voltak olyan napok, amikor hat-hét férfi - mind Szaúd-Arábiából - zaklatott minket. Ha ellenálltunk, a diplomata és családja halálosan megfenyegetett minket, hogy a csatornába dobják a testünket" – mondta az idősebb nő.

Néha enni sem kaptak, fürdeni viszont engedték őket, közvetlenül azelőtt, hogy találkozniuk kellett a diplomaták barátaival, akik megerőszakolták őket. A diplomata felesége nem próbált meg segíteni rajtuk, ő is ütötte őket. A házból nem léphettek ki.

A hatóságokat végül egy nő értesítette, akit szintén a háztartás vezetésére vettek fel, de három nap után elmenekült. A rendőrök lefoglalták a diplomata házát, a nőket pedig hazaszállítják Nepálba.

Rovatok