Index Vakbarát Hírportál

Szent szar, ez füstöl!

2015. szeptember 19., szombat 19:15

Egy katari sejk Ferrarijával száguldozott valaki Beverly Hillsben. Nincs egy hete, hogy a Youtube-ra felkerült a versenyről készült videó: ezen egy sárga Ferrarit és egy fehér Porschét láthatunk, amint füstfelhőt, szívmelengető motorzajt és ideges szomszédokat hagynak maguk után.

„Szent szar, ez füstöl!” – szűrődik be a felvételbe az elképedt kommentár, ahogy az autó beparkol az egyik lakóház elé. És valóban, a flúgos futam után a Ferrari motorházából csakugyan dől a füst. A sofőr látszólag nem kímélte az autót.

A rendőrök sem kímélték volna a sofőrt. Mivel Beverly Hills Los Angeles megye szuperelit lakónegyede, az autós randalírozás errefelé akkora bunkóságnak számít, mint Magyarországon vasárnap délben flexelni. Ezek után egy makarenkói gumibotozáson sem lepődhettünk volna meg, de a rendőrök csak a sofőr ellen akartak vádat emelni. Csakhogy sem az autót, sem a tulajdonosát nem találják.

A Ferrari Khalid Hamad Al-Thani katari sejké. A Thani család Katar uralkodója; azt nem tudni, hogy Al-Thani sejk is tagje-e a királyi családnak. 

A rendőrség még nem tudta azonosítani, hogy ki vezette az autót a felvétel idején.

Rovatok