Index Vakbarát Hírportál

Férfinak adta ki magát, és többször megerőszakolta barátnőjét

2015. november 12., csütörtök 16:31 | aznap frissítve

Nyolc év börtönre ítélték azt az angol nőt, aki férfinak adta ki magát, és így vette rá az egyik barátnőjét, hogy szexeljen vele - számolt be az Independent.

A 25 éves Gayle Newland elváltoztatta a hangját, műpéniszt rakott magára, a barátnőjének pedig bekötötte a szemét, és kétéves kapcsolatuk alatt többször szexelt vele. Newland öt szexuális együttlétet tagadott, mert szerinte a sértett végig tudott róla, hogy valójában ki ő, mert csak szerepjátékot játszottak. Ezt a védekezést nem fogadták el, és három rendben bűnösnek találták. A bíró a vádlottat "intelligens, kényszeres, rendkívül manipulatív, álnok, cselszövő nőszemély"-nek nevezte, akinek súlyos problémái vannak a személyiségével.

Az átvert barátnő szintén 25 éves, és azt állította, hogy Newland bekötötte a szemét akkor is, amikor egyszer együtt napoztak, sőt, egyszer amikor "megnéztek" egy filmet. Akkor bukott le, mikor egyszer szex közben levette a szemfedőjét, és meglátta a barátnőjét. "Ez nem az, aminek gondolod" - idézte fel, mit mondott neki Gayle.

Rovatok