Index Vakbarát Hírportál

Saját magát is bekente a kakival, ez lett a veszte

2015. november 25., szerda 14:49 | aznap frissítve

Április közepe óta kereste a szlovák rendőrség azt a férfit, aki legalább két tucat nőre támadt rá, és kente be őket széklettel. Az Új Szó cikke szerint a rendőrség két napja elfogta a 24 éves férfit, aki úgy bukott le, hogy miután magát is bekente ürülékkel, leült egy buszmegállóba Károlyfaluban – ez azonban egy lakosnak nem tetszett, és bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség kivonult, és bevitte Martin M.-et, akit több áldozatával is szembesítették, és ők felismerték benne támadójukat. Volt olyan nő, akinek az arcára vagy a hajára kente a magával vitt székletet, de volt olyan is, akit ráadásképp le is vizelt.

A férfi legalább hétszer Pozsonyban támadott meg nőket, és főként éjszaka. Volt, hogy többen üldözőbe vették, mégsem sikerült elkapni – eddig. A rendőrség többször kérte, hogy a szégyenérzet ellenére jelentkezzenek a férfi áldozatai, mert akkor nagyobb eséllyel sikerülhet az elfogása. Most az elfogás után azt kérik, hogy aki eddig nem tett feljelentést, jelentkezzen a rendőrségen.

Rovatok