Index Vakbarát Hírportál

Megerőszakolták, meglőtték és kútba dobták, túlélte

2015. december 9., szerda 23:43

Újdelhiben, SIM-kártya vásárlás közben raboltak el egy 15 éves indiai lányt, akit aztán támadói egy tanyán, csaknem két hétig tartottak fogva, miközben mindegy egyes alkalommal megerőszakolták, amikor ételt vittek neki. Három fogvatartója közül kettő kiskorú volt, írja a Mirror.

Az elkövetők egy nap azt mondták a lánynak, hogy szabadon engedik, ezért autóba tuszkolták – épp mint az elrablásakor –, majd amikor a három férfi vízért indulva elhagyta a járművet, az áldozat menekülni kezdett, ezért egy pisztollyal kétszer is mellkason lőtték. Mivel azt hitték, a lány meghalt, egy több mint kilenc méter mély, kiszáradt kútba dobták.

A lány azonban még ezt is túlélte, és súlyos sérüléseivel órákat töltött a mélyben. Segélykiáltásainak köszönhetően végül egy környékbeli a segítségére sietett, és társaival kimenekítették, majd motoron kórházba vitték a lányt.

Mindenütt vér borította, és rettenetesen sírt, amikor a kötéllel kiemeltük

– mondta.

Bár a lány állapota kritikus volt, annyi lélekjelenléte még maradt, hogy elbeszélje a rendőröknek a történteket és beazonosítsa a támadókat, így aztán mindhármukat sikeresen elfogták.

A rendőrség azt is elmondta, hogy a lány csupán annak köszönheti az életét, hogy a lövések nem értek létfontosságú szerveket.

Rovatok