Index Vakbarát Hírportál

Egy magyar nő megerőszakolásával vádolnak egy líbiai férfit Máltán

2016. február 7., vasárnap 23:37

Őrizetbe vettek Máltán egy líbiai férfit, akit egy 27 éves magyar nő megerőszakolásával gyanúsítanak – írta a 444.hu a Malta Today cikke alapján.

A támadás a hír szerint szombaton történt Paceville-ben. A rendőrség, mielőtt előállították a  26 éves férfit, egy vérző, megvert nőről kapott bejelentést, aki egy ház előtti lépcsőn feküdt.

Salem Elaoud tagadta a vele szemben megfogalmazott gyanút, hogy köze lenne a nő elleni támadáshoz. A férfi Tripoliból érkezett menedékkérőként a szigetországba, de kiadott bevándorlási papírjai már lejártak, kérelme elbírálás alatt állt.

A nő – akinek sérüléseit ellátták a kórházban – Elaoudot nevezte meg egyik támadójaként, ami alapján több elkövető is lehetett.

A rendőrség azonban azt is vizsgálja, milyen erőszak történhetett, mert nem zárják ki, hogy maga a szexuális aktus a nő beleegyezésével történt. A férfi ügyvédje szerint meg kell vizsgálni, milyen alkoholos állapotban volt a nő a támadás idején, mivel a kórházba szállításakor ittas volt. A kérést a bíróság jóváhagyta, de egyúttal a gyanúsítottat is őrizetben hagyta.

Rovatok