Index Vakbarát Hírportál

Mocsok részeg angol vőlegény és a haverjai miatt kellett leszállnia a gépnek

2016. február 28., vasárnap 11:55

Egy vállalhatatlanul viselkedő részeg angol társáság miatt Berlinben kellett megszakítania az útját a Ryanair péntek esti London – Pozsony járatának. A southamptoni fiúk olcsó legénybúcsúra indultak, de a drága német rendőrségen kötöttek ki.

A váratlan leszállási engedélyt azután kérte a pilóta a Schoenefeld-reptéren, hogy a srácok már egyáltalán nem engedelmeskedtek a felszólításoknak, igaz, az talán érthetően szomorította el őket, hogy a stewardessek még az újabb köröket is megtagadták tőlük. A 12 fős társaságból a hat legbotrányosabban viselkedő figurát átadták a német rendőröknek.

Egy magát józannak valló utastárs szerint már a fedélzetre sem lett volna szabad felengedni őket, mert a felszállás előtt is teljesen részegek voltak, néhányan már ott Lutonban sem nagyon tudtak állva maradni. A berlini leszállás sem nagyon izgatta őket:

Az egyetlen szerencse, hogy nem csak részegek és vulgárisak voltak, de annyira hülyék is, hogy azt hitték, egyszerűen Berlinben folytathatják a bulit, nem zaklatta fel őket, hogy le lesznek szállítva.

A német rendőrségben azonban súlyosan csalódniuk kellett: partyservice, bilincses viccek és kelet-európai prostik helyett 25 ezer eurós csekkeket kaptak, ennyit kell fejenként befizetniük. A gép a 170 utas maradékával továbbindult Pozsonyba. Hogy a vőlegény bénább/józanabb haverjai is továbbmentek-e, hogy a legény nélkül is megtartsák esetleg a legénybúcsút, arról egyelőre nincs információ.

Rovatok