Index Vakbarát Hírportál

Leforrázta barátnője meleg fiát és barátját

2016. március 18., péntek 19:17

Szexuális hovatartozásuk miatt egy fazék tűzforró vízzel öntötte le barátnője huszonéves fiát és a vele együtt alvó barátját egy 48 éves férfi, Martin Blackwell Georgiában, írja a Sky News.

A 21 éves Marquez Tolbert barátjánál, a 23 éves Anthony Goodenéknél aludt, amikor álmukban leforrázta őket a vendéglátó fiú anyjának barátja. A pár másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, főleg a hátukon, az arcukon és a nyakukon sérültek meg. Mindkettőjükön bőrátültetést kellett végrehajtani.

A tűzforró vízre riadtunk fel, csak üvöltözni tudtam

– mesélte a vendégül látott fiatalember az aljas támadásról, aki arról is beszélt, hogy a fájdalmak miatt sokáig egyáltalán nem tudtak aludni sem.

A férfi közben azt üvöltözte, hogy takarodjanak ki a házából, ami egyébként nem az övé, hanem a barátnőjéé, ő is csupán vendégként töltötte ott az éjszakát. Miután leforrázta a fiatalokat, kicibálta, majd kizárta őket a lakásból. A rendőröknek később azt mesélte, hogy az együtt alvó pár úgy festett, mint két összeragadt hot-dog, ezért locsolta le őket. "Rendbe fognak jönni, csak egy kis forró vizet kaptak" – tette hozzá. A férfit azóta őrizetbe vették.

Rovatok